free website hit counter

Gen Set

Gen Set

Stručnjaci za energiju i zavarivanje.


Gen Set SpA je jedan od najvećih proizvođača  zavarivačkih agregata i generatora. Kompanija je osnovana 1974, postepeno je uvećavala svoj asortiman proizvoda i proširivala svoje poslovanje širom sveta. Proizvodni pogoni nalaze se u Villanova d'Ardenghi u blizini Pavije i pokrivaju  površinu od preko  45.000 kvadratnih metara.


Visok kvalitet proizvoda ima svoje poreklo u industrijskim procesima koji su priozašli iz istraživanja i razvoja. Napredak u ovoj sferi  vodio je kompaniju  da registruje brojne međunarodne patente, pokazujući nivo dostignutih inovativnih procesa. Gen Set takođe konstruiše sve komponente potrebne za proizvodnju svojih mašina, čime se realizuje čitav prizvodni ciklus na istom mestu. To omogućava izvođenje direktne kontrole kvaliteta i obezbeđuje  povećanu fleksibilnost proizvodnje. Na taj način kupac može da se osloni ne samo na širok spektar proizvoda, već i na beskrajnu personalizaciju bilo kog određenog zahteva.


U fabrici u Villanova d'Ardenghi kompanija takođe dizajnira i pravi ansihrone alternatore koji se ugrađuju i na zavarivačke agregate i na generatore. Karoserije i šasije su napravljene sa automatizovanim mašinama, koje automatski izvršavaju bilo kakav proces sa odličnom preciznošću.


Kompanija poseduje Standarde ISO 9001/UNI EN i ISO 9001:2008, sisteme priznanja kvaliteta  na osnovu kojih primenjuje standarde u svim svojim aktivnostima od dizajna do proizvodnje, od kupovine do prodaje. Pre isporuke, svaki model se testira dok ne bude u potpunosti spreman za rad.


Međunarodnom uspehu kompanije takođe doprinosi i tehnička podrška koja je spremna i dostupna u svakom uglu sveta. Preko prodajne mreže, Gen Set je prisutan u preko  1300 prodavnica u Italiji i u više od 70 zemalja širom sveta.


Postoji nekoliko prouzvodnih linija:

  • DC Pogonski aparati za zavarivanje od 165A do 1000A
  • AC generatori od 1kVA do 2000kVA
  • Pokretni  generatori
  • P.T.O. Pogonski generatori
  • Agregati za rasvetu

Za više informacija posetite zvanični sajt proizvođača Gen Set.