free website hit counter

MICHELIN

MICHELIN

Francuska kompanija MICHELIN se već 125 godina nalazi u industriji pneumatskih guma i postala je jedan od najinovativnijih i najcenjenijih  proizvođača na svetu zahvaljujući kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Pored proizvodnje guma za svaku vrstu domaćeg vozila, MICHELIN već više od 40 godina snabdeva gume visokih performansi u automobilskoj industriji, uključujući i Formulu 1.


Logičan korak za MICHELIN je bio da se preseli u proizvodnju širokog spektra visokokvalitetnih prenosnih kompresora i usisivača za potrošačko i industrijsko tržište. Rezultat je MICHELINOV-ov MB, MCX, RSX, MVX, VCX i MUX opseg vazdušnih kompresora, kao i VCX modeli usisivača za čišćenje suvih i vlažnih površina.


MICHELIN-ov asortiman kompresora predstavlja popularan izdržljiv, efikasan i pouzdan proizvod na tržištu. Dizajniran da ponudi primer kompresovanog vazduha koji je idealan za industrijsku upotrebu. Savršeni su za upotrebu sa vazdušnim alatima.


Pored kompresora i pneumatskih alata, u svom asortimanu, MICHELIN poseduje i usisivače za usisavanje suvih i vlažnih površina.


Od osnivanja kompanije, MICHELIN-ova misija doprinosi unapređenju mobilnosti roba i putnika i još više od toga, doprinosi razvoju društva. Ukratko, ono što MICHELIN ne zna o svetu pneumatika i kompresije vazduha nije vredno znati.

 • MICHELIN Kompresori

  Asortiman MICHELIN prenosnih kompresora predstavlja kvalitetne jedinice iz pouzdanog imena.

 • Michelin pneumatski alati

  MICHELIN Pneumatski Alati i Oprema

  Pneumatski alati funkcionišu uz pomoć kompresovanog vazduha koji na bazi pritiska ostvaruje pokretanje alata.

 • MICHELIN Usisivači

  MICHELIN usisivači za vlažno i suvo čišćenje dizajnirani su za eliminisanje tečnosti kao i suve prljavštine i prašine.