free website hit counter

Tenax

Tenax

Misija Tenax International kompanije je da poboljša čišćenje urbanih mesta širom sveta sa efikasnim, tihim i ekološki prihvatljivim čistilicama.

Tenax International je prva kompanija kompletno fokusirana na proizvodnju, distribuciju i servisiranje ekološki prihvatiljih čistilica širom sveta.

Sedište kompanije je locirano u Rio Saliceto – Emilia region (Italija). U svom programu kompanija poseduje čistilice u rangu od 3, 4 i 5m³ dizel i uspela je da iskoristi svoje tridesetogodišnje iskustvo predstavljajući 2003. godine  model Electra 1.0, prvu električnu čistilicu u svetu, a razvijajući asortiman sa MaxWind-om u 2013. i Electra 2.0 2015. godine postajući vodeća kompanija na tržištu električnih čistilica.

Danas Tenax International ima moderan proizvodni pogon usred područja "Motor Valley", srca najvažnijeg italijanskog industrijskog sektora sa izuzetno naprednom proizvodnom infrastrukturom za električne, elektroničke, pneumatske, hidrauilične i mehaničke delove i komponente.

Zahvaljujući gustoj i pouzdanoj distributivnoj mreži, Tenax International ima pogućnost prodaje svojih mašina u više od 52 zemlje, pružajući potpunu komercijalnu pokrivenost i visoko standardizovan servis za održavanje i pomoć širom sveta.


Električne čistilice

Električne čistilice Tenax obavljajući čišćenje uvlače otpad na takav način da se prašina čisti i filtrira iz naših gradova. Zahvaljujući godinama studija i istraživanja Tenax nudi napredne i 100% ekološke proizvode.

Hibridne čistilice

Hibridna i veoma ekološka vozila, za sve namene velikih područja, nude izvanrednu moć čišćenja. Tenax nudi mašine za čišćenje sa hibridnim sistemima kako bi se osigurala maksimalna efikasnost visokog stepena ekološke održivosti, čak i čist vazduh naših gradova.

Čistilice na Dizel

Asortiman dizelskih čistilica Tenax International-a ima visoke performanse i odlične rezultate u svakom kontekstu, zahvaljujući kompletnom setu opreme i širokom spektru pribora za sve potrebe, uz niske troškove za gorivo i održavanje.


kao EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI

Tenax International oličava filozofiju "e" u svakom aspektu i fazi svog poslovanja. Zahvaljujući svojim 35-godišnjim iskustvom u čišćenju ulica, nastoji da iskoristi najbolje tehnologije kako bi svojim klijentima ponudio čitav niz efikasnih sistema za smanjenje štetnih gasova. Već 2003. je stvorio prvi pionirski model električne ulične čistilice u svetu.


kao ETIČKI

Tenax International proizvodi bez zagađenja, zahvaljujući svojoj fotovoltaičkoj bazi kapaciteta 50KW i njenoj strateškoj poziciji u Dolini Motora, srcu automobilske industrije u Italiji, gde dobija najbolje komponente na svetu.


kao EKVIVALENTNI

Svi procesi u okviru Tenax International-a su optimizovani prema principima "Lean" proizvodnje (maksimalna vrednost proizvoda uz minimalno uložena sredstva) i poboljšani kontinuiranom nadgradnjom, u skladu sa Kaizen konceptima, poštujući ISO 9001 i 14001 sertifikate kvaliteta. Čak i na kraju životnog ciklusa, Tenax proizvodi postižu maksimalnu ekološku održivost, omogućavajući reciklažu do 90% svojih komponenti.


Za više informacija posetite zvanični sajt Tenax International.